APARTMANI KINKELA - OPATIJA

Obiteljska kuća nalazi se u mirnom i zelenom predjelu opatije udaljeni svega 100m od mora i centra mjesta.


Mogućnost za odmor i relaksaciju cijelu godinu!

Apartmani Kinkela nalaze se u mirnom i zelenom predjelu Opatije. Prekrasna panorama s pogledom na more. Smješteni smo na pogodnoj poziciji za odlazak na razne destinacije (izleti): cijele Istre, Kvarnerske rivijere, otoci Cres, Krk, Lošinj, Rab, Nacionalni park Plitvička jezera, Park prirode Učka, Gorski kotar, rafting na rijekama Kupi i Dobri, posjet Rijeci centru naše regije.

Obiteljska kuća okružena je bujnim zelenilom, smještenoj u mirnoj ulici, udaljenoj 100 metara od mora i centra mjesta s trgovinama, turističkim agencijama, Caffe barovima, restoranima, teniskim igralištima i drugim sadržajima.

 

Gostima su na raspolaganju apartmani dva apartmana za 2 osobe s mogućim pomoćnim ležajevima. Apartmani su kategorizirani s 3 zvjezdice, s klima uređajima, balkonima i terasom s pogledom na more, SAT-TV, centralno grijanje, internet. Za svaki apartman osigurano jedno parking mjesto.

Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, raskošnoj vegetaciji i mirnom okruženju Apartmani Kinkela pružaju mogućnost za odmor i relaksaciju cijele godine.

TOP